Naše Usluge

POSREDOVANJE U OSIGURANJU

U našoj ponudi se nalazi širok spektar specijalizovanih osiguranja i modela reosiguranja. Naša uloga je da sarađujemo sa našim klijentima i identifikujemo rizike koje treba ublažiti i sprečiti, a zatim pregovarati o ceni i uslovima osiguravajućeg pokrića, kao i kontinuirano upravljanje odnosa sa različitim osiguravajućim kućama (underwriterima), gde se plasira potencijalni rizik.

 

Važno je, da je Vaš posrednik u osiguranju (broker) specijalista u određenoj vrsti osiguranja koja vam je potrebna, jer oni treba da uspostave odnos sa relevantnim underwriterima u domaćim i međunarodnim tržištima osiguranja. Znanje i stručnost donose prednost u pregovorima. Svi naši saradnici imaju dugogodišnje radno iskustvo u osiguravajućim kućama, neki od njih i na visokim rukovodećim položajima.

1. Procena rizika i razvoj strategije osiguranja
2. Dizajniranje programa osiguranja
3. Analiza ponuda i zaključenje plasmana rizika
4. Dostava polisa osiguranja
5. Asistencija kod šteta
6. Obnova polisa osiguranja

PROCENA I UPRAVLJANJE RIZICIMA

Ne postoji jedan “pravi” tip osiguranja. Preduzeća i ljudi su pojedinci, imaju različite prioritete i reaguju na različite rizike i zato su potrebna individualna rešenja osiguranja.

 

Pružamo upravljanje rizicima i konsultantske usluge u multinacionalnim kompanijama i velikim preduzećima koje imaju složene profila rizika.

SAVETOVANJE I POMOĆ U OBRADI ŠTETA

Nismo zadovoljni što prvi pronalazimo problem. Cilj nam je da prvi pronađemo rešenje. Mi ne dajemo obećanja o uslugama koja se ne mogu sprovesti.

 

Naša poslovna politika je da se obezbedi neutralni savet za dobrobit naših klijenata. Кao broker osiguranja, isključivo delujemo u ime naših klijenata i isključivo zastupamo njihove interese kod osiguravajućih kuća.

REOSIGURANJE

Naš tim poseduje specifična stručna znanja kao i iskustva na području reosiguranja. Specifični zahtevi su za nas izazov!

Zatražite besplatnu ponudu i saznajte koliko biste uštedeli!

Pozovite +381 11 43 50 160 za više informacija