O Nama

Ko smo mi

Društvo za posredovanje u osiguranju APO PLUS d.o.o. je prisutno na tržištu osiguranja Srbije od 2006. godine.

 

APO PLUS doo ima visok nivo poverenja i iskustva na ovom tržištu kako kod zaključivanja polisa, tako i kod rešavanja šteta, što je od koristi svojim klijentima.

 

Tim APO PLUS u Srbiji zapošljava visoko obrazovane, iskusne i profesionalne kadrove, od kojih svi zaposleni koji rade sa klijentima poseduju licencu Narodne Banke Srbije za obavljanje poslova posredovanja u osiguranju.

 

Mi pružamo plasman proizvoda (kreiranje posebnih osiguravajućih programa) prilagođenih potrebama klijenata, pružanje usluga analize i upravljanja rizicima, savetovanja i pomoć u obradi šteta.

 

Naš fokus je procena i analiza rizika svakog pojedinačnog klijenta. Zajedno sa Vama indentifikujemo i upravljamo rizicima. Pratimo trendove osiguravakućih pokrića u svetu.

 

Za&Svet Ljubljana uspešno posluje u Sloveniji od 2003. godine.

 

Od 2012. godine je osnovana i posebna jedinica APO PLUS u Podgorici, Crna Gora i na taj način smo omogućili klijentima pružanje usluga posredovanja u osiguranju u većini zemalja regije.

 

Gospođa Klemenčič je osnivač i vlasnik komapnija u Srbiji, Sloveniji i Crnoj Gori.

Reč Osnivača – Nada Klemenčič

Poštovani,

 

Posrednik u osiguranju je nezamenljiv partner svakom osiguraniku. Partnerstvo se zasniva na međusobnom poverenju, pozitivnom iskustvu, sposobnosti i ugledu posrednika. Uspešnost u posredovanju u osiguranju predstavlja povezivanje teorije i prakse u pravom smislu te reči i nalaže skladnost među njima. Kako bi se obezbedila sigurnost pojedinog privrednog subjekta, najbitnije je zaključiti optimalno osiguranje.

 

U APO PLUS-u smo udružili znanje i iskustvo. Stručnim radom, pre svega, ugledom i trudom opravdali smo poverenje brojnih osiguranika kao i osiguravajućih društava. To potvrđuje veliki broj osiguranika koji su nam ukazali svoje poverenje.

 

Na tržištu osiguranja u Srbiji poslujemo od 2006.godine i raduje me da je APO PLUS u tom vremenu postao prepoznatljiv i jedan je od najvećih domaćih posrednika. I dalje ćemo naš trud i rad usmeravati u skladu sa potrebama osiguranika.

 

Nada Klemenčič

O meni lično

U svojoj dugoj radnoj karijeri bila sam sudija, na kraju sudske karijere bila sam 8 godina i sudija Vrhovnog suda u Sloveniji, generalni direktor Sava Re reosiguravaćeg društva i više od 14 godina (1989 – 2003) predsednik Triglav grupe u Ljubljani i u regionu.

 

Moje više nego tridesetpetogodišnje iskustvo u osiguranju i reosiguranju, na tržištima zapadnog Balkana i saradnja sa reosiguravajućim društvima u Evropi me je naučilo o zaista neverovatnoj važnosti ove delatnosti, a i omogućilo da na evropskom osiguravajućem tržištu uspostavim poslovne kontakte sa svim većim osiguvajućim kućama, sa kojim i danas sarađujem.

 

To dugogodišnje iskustvo na odgovornim mestima i poznavanje tržišta osiguranja mi je omogućilo da sam za saradnju u APO PLUS-u odabrala najuspešnije pojedince na ovom tržištu.

 

Polazeći od izreke U slozi je moć , računajte na APO PLUS kada se odlučujete za (sigurnog) partnera koji će Vam omogućiti postizanje Vaših ciljeva na području osiguranja, koji će pratiti Vaše želje i potrebe.

Reč Direktora – Goran Čubrilo

Dobrodošli na internet prezentaciju Društva za posredovanje u osiguranju APO PLUS d.o.o.

 

Polazeći od ubeđenja da svi imamo različite, kako objektivne, tako i subjektivne potrebe, naše poslovno načelo podrazumeva da svakom klijentu pristupamo uvažavajući njegove specifičnosti. Obzirom da ne postoji univerzalni program osiguranja koji odgovara potrebama svih osiguranika, težimo da obezbedimo optimalno osiguravajuće pokriće za svakog klijenta koje je „krojeno“ u saglasnosti sa njegovim individualnim osobenostima i rizicima kojima je izložen.

 

Naš tim, sačinjen od profesionalaca za različite vrste osiguranja, ima zadatak da identifikuje rizike kojima je izloženo poslovanje naših klijenata, predloži modele optimalnog osiguravajućeg pokrića, obezbedi najugodnije i najkonkurentnije uslove osiguranja i pruži svu asistenciju i pomoć kod prijave i rešavanja šteta. Reč je o kontinuiranom procesu koji se ne završava samim činom ugovaranja polisa osiguranja.

 

Imamo odličnu saradnju sa svim osiguravajućim društvima u Srbiji. Za potrebe velikih i nestandardnih rizika imamo dobru saradnju na londonskom, evropskom i kineskom tržištu reosiguranja. Pratimo razvoj trendova sa inostranih tržišta (re)osiguranja.

 

Našim klijentima pružamo kompletnu uslugu.

 

Uveren sam da je zadovoljstvo naših klijenata preduslov za dugoročnu saradnju.
Posebnu pažnju posvećijemo našim zaposlenima. Ponosni smo da svi naši zaposleni imaju dugogodišnje iskustvo u radu u osiguravajućim društvima i višegodišnji staž u APO PLUS-u.

 

Naš uspeh je rezultat kvaliteta poslovnih odnosa sa našim klijentima i stručnosti naših zaposlenih. Sigurni smo da u poslovima osiguranja možemo dati dodatnu vrednost svim našim klijentima.

 

Goran Čubrilo

Zaposleni

Naš tim čine visoko obrazovani zaposleni sa višegodišnjim iskustvom u delatnosti osiguranja.

 

Znanje je prvi uslov za poslovni uspeh. Cenimo iskustvo, i stručnu kompetentnost naših zaposlenih. Znanje garantuje efikasnost i kvalitet.

 

Uvereni smo da su dobro obučeni ljudi preduslov za pružanje superiorne usluge. Tome težimo.

 

Smatramo da su naši zaposleni kvalitetni individualci koji funkcionišu kao tim.

 

Podržavamo naše zaposlene na njihovom putu karijere, iniciramo permanentna stručna usavršavanja i obuke.

Zatražite besplatnu ponudu i saznajte koliko biste uštedeli!

Pozovite +381 11 43 50 160 za više informacija