Posredovanje u Osiguranju

U našoj ponudi se nalazi širok spektar specijalizovanih osiguranja i modela reosiguranja. Naša uloga je da sarađujemo sa našim klijentima i identifikujemo rizike koje treba ublažiti i sprečiti, a zatim pregovarati o ceni i uslovima osiguravajućeg pokrića, kao i kontinuirano upravljanje odnosa sa različitim osiguravajućim kućama (underwriterima), gde se plasira potencijalni rizik.

 

Važno je, da je Vaš posrednik u osiguranju (broker) specijalista u određenoj vrsti osiguranja koja vam je potrebna, jer oni treba da uspostave odnos sa relevantnim underwriterima u domaćim i međunarodnim tržištima osiguranja. Znanje i stručnost donose prednost u pregovorima. Svi naši saradnici imaju dugogodišnje radno iskustvo u osiguravajućim kućama, neki od njih i na visokim rukovodećim položajima.

 

Mi obezbeđujemo našim klijentima informisanost i regulatornu uskladjenost sa Zakonima, posebno ukazujemo na predstojeće promene. Ova usluga omogućava našim klijentima redovni „update“ zakonske regulative u oblasti poslovanja.

Zatražite besplatnu ponudu i saznajte koliko biste uštedeli!

Pozovite +381 11 43 50 160 za više informacija